Racing Night

Naar jaarlijkse gewoonte en traditie nodigen wij, RONDE TAFEL ZOLDER 94, u met het nodige genoegen uit voor een nieuwe editie van RACING NIGHT op 18 november 2017. Die avond stelt Garage Van Osch te Hasselt haar locatie open voor jullie, en stellen we alles in het werk om er een heerlijke, lekkere en dansbare avond van te maken. Geen feest zonder goed doel, althans dat is onze drive. Ronde Tafel 94 Zolder zal de opbrengst van dit evenement schenken aan het Limburgs Kankerfonds dat baanbrekend onderzoek verricht zeer specifiek wat betreft buikvlieskanker en longkanker. Zonder fondsen geen resultaat, waarmee de cirkel wat ons betreft helemaal rond is.

Wij bieden u binnen deze exclusieve setting uiteraard een heerlijk diner aan om de innerlijke mens te versterken als tevens de nodige drinks voor de écht dorstige types onder u. Uiteraard zullen uw flanellen benen ook beproefd kunnen worden op zowel de opzwepende tonen van de liveband als de dreunende beats van onze dj’s!

Lekker eten, goed gezelschap, voldoende drank in een prachtig kader en dat alles bij uitstek voor een goed doel: wij kunnen ons geen reden bedenken om niet onmiddellijk uw stek vast te leggen! Als bijlage vindt u meer concrete informatie terug met o.a. de beschikbare paketten. Uiteraard kunt u ieder van ons aanspreken indien er vragen zouden zijn, we staan met veel plezier ter beschikking!
Wij doen al het nodige om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Voor meer info omtrent de sponsorformules en reservatiemogelijkheden: klik op de afbeelding hieronder.

Racing Night