Limburgs Kankerfonds vindt tweede adem

Nieuwe campagne, website en logo

Het Limburgs Kankerfonds steunt sinds 1988 wetenschappelijk kankeronderzoek aan Limburgse instellingen en ziekenhuizen en wil dat nuttige werk in de toekomst blijven verderzetten.

Daarom kreeg het Fonds een totaal nieuwe beeldvorming met een nieuwe website en een nieuw, levendig logo.

Op zich is dat niet zo bijzonder. Er is wel een heel goede reden om het Fonds deze keer echt in de spotlights te plaatsen. Het Limburgs Kankerfonds gaat alle 44 Limburgse gemeenten – alle Limburgers dus – mee betrekken bij de fondsenwerving en bij de strijd tegen kanker.

Zichtbaar aanwezig overal in Limburg

Dat zal gebeuren door beurtelings in elke gemeente op een opvallende manier aanwezig te zijn. De beeldvorming van het Limburgs Kankerfonds – logo, de nieuwe campagne maar ook een totaal nieuwe website – kreeg daarom een fleurige en kleurige remake, zoals je kunt zien in bijgeleverd beeldmateriaal.

Het Fonds gaat vanaf nu in een opvallende caravan de toer van Limburg doen met acties en evenementen rond kunst, cultuur, sport en verenigingsleven. De aftrap wordt gegeven met een tentoonstelling van 15 Limburgse topkunstenaars (van 15 december 2016 tot 15 januari 2017) in de Corda Campus. Een deel van de opbrengst van de verkopen gaat naar het Fonds. Er zullen tal van gelijkaardige inspirerende acties volgen.

We rekenen dus echt op alle Limburgse gemeenten en hun inwoners, om via uw deelname de fondsenwerving van het Limburgs Kankerfonds een stevige duw te geven.

Wij werken als en hefboom. En jij?

Dat is absoluut nodig. Het Limburgs Kankerfonds kan wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte maar steunen dankzij legaten, giften en sponsoring. Het Fonds maakt zo heel vaak het verschil: het is heel vaak de laatste maar onmisbare schakel om de financiering van kankeronderzoek rond te krijgen. Het Fonds werkt dus echt als een hefboom.

Hoe bijdragen?