Fifty-One club Hasseletum steunt Limburgs Kankerfonds

Foto : Voorzitter Fifty-One club Hasseletum Ludo L’Hoyes en past-voorzitter Guido Hanne – Voorzitter Limburgs Kankerfonds Jean Pierre Grootaers, coördinator Brigitte Grosemans

Fifty-One club Hasseletum  schenkt de opbrengst van haar jaarlijkse pasta-avond aan  het Limburgs Kankerfonds.  De leden van de club samen met haar vrijwilligers hebben op deze avond aan meer dan 320 aanwezigen een heerlijke pasta aangeboden.

De opbrengst van deze pasta-avond heeft een mooi bedrag van € 2.000 opgebracht.  Het Limburgs Kankerfonds steunt meerdere projecten op wetenschappelijk onderzoek. Dit bedrag van € 2.000 gaat naar het wetenschappelijk project dat onderzoek doet naar radiotherapie bij borstkankerpatiënten. 

’44 jaar strategie’

Het Limburgs Kankerfonds is in 2016 gestart met zijn ‘44 jaar strategie’ om alle 44  Limburgse gemeenten en hun inwoners te betrekken bij bezielende en inspirerende steunacties.

Deze actie van de Fifty- One Club is opnieuw een voorbeeld van evenementen waarmee de bedrijven, service-clubs, verenigingnen en de Limburgse gemeenten kunnen bijdragen aan de financiering van de werking van het Limburgs Kankerfonds.

Met giften en legaten en via sponsoring draagt het Limburgs Kankerfonds bij tot de financiering van kankeronderzoek en aan projecten om het leven van mensen met kanker te verlichten.